La Direcţia de Asistenţă Socială: Campanie electorală în timpul programului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tulceancă face campanie electorală pentru democrat liberali în timp ce este plătită din bani publici pentru a se îngriji de situaţia asistaţilor sociali din municipiul Tulcea, scrie în ediţia on-line ziaruldetulcea.ro.

Cristina Fotescu, angajată a Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială subordonată Consiliului Local Tulcea, postează mesaje electorale pe reţelele de socializare şi susţine că este în concediu de odihnă tocmai pentru a putea participa în această perioadă la campania celor de la PDL. Cu toate acestea, şefa instituţiei, Ştefana Zibileanu, spune clar că nu are pe nimeni în concendiu de odihnă, nici pentru campanie, nici pentru alte motive, întrucât instituţia pe care o gestionează are foarte multă activitate. Citiţi mai multe amănunte pe ziaruldetulcea.ro.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite