La Consiliul Judeţean Tulcea: Dezbateri pe tema investiţiilor în energia bioregenerabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Investiţii eco în deltă (sursa foto: ziaruldetulcea.ro)
Investiţii eco în deltă (sursa foto: ziaruldetulcea.ro)

Pe această temă, reprezentanţii investitorilor vor discuta cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea: este vorba despre o companie din Luxemburg care intenţionează să investească în proiecte eco în Delta Dunării.

Investiţiile celor din Luxemburg sunt văzute cu ochi buni de autorităţile locale, mai ales că vor aduce şi aproape o sută de noi locuri de muncă, notează cotidianul on-line ziaruldetulcea.ro.
„Proiectele noastre se pliază perfect pe dorința autorităților locale, a conducerii Consiliului Județean, de a atrage investitorii, de a se crea noi locuri de muncă prin investiții serioase, de viitor.Proiectele companiei noastre, Fri-El Internaţional Holding , sunt proiecte eco, nepoluante, care nu afectează zona Deltei Dunării, poiecte moderne și serioase, pe termen lung.Vom avea discuții cu noua conducere a Consiliului Județean, am convingerea că domnul președinte Horia Teodorescu, pe care îl și felicit cu această ocazie, va avea deschidere și împreună vom realiza lucruri frumoase și benefice pentru județul Tulcea“ a declarat economistul Cristian Florin Cernodolea, directorul general SC Delta-Rom , firmă ce face parte din compania Fri-El Internaţional Holding
 Compania Fri-El Internaţional Holding a demarat deja planurile pentru realizarea unei investiţii de zeci de milioane de euro în judeţul Tulcea. Este vorba de două proiecte importante în domeniul energiei bioregenerabile.
„În proiectul cu Biogas se investeşte aproximativ zece milioane euro, momentan acest proiect se află în stadiul de studiu al fezabilităţii.
La proiectul cu energie eoliana valoarea investiţiei va fi probabil cel mai mare din Romania,  fiind începute studiile de fezabilitate şi pentru acest proiect“ spune dr.ing. Luigi Spagna, general manager Agrobussines Fri El Green Power.
Compania deţine deja optsprezece fabrici de biogaz în Italia plus 30 de parcuri eoliene, iar alte trei fabrici de biogaz sunt în construcţie.
Citiţi mai multe amănunte pe ziaruldetulcea.ro.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite