La Balul Bobocilor: Profesor de geografie, lovit în față de un fost elev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00. Din câte se pare, profesorul ar fi intervenit într-o discuție dintre o elevă și prietenul ei (fost elev al liceului) și s-a ales cu un pumn în față.

În fața clubului Reina, acolo unde avea loc Bablul Bobocilor de la Colegiul Dobogean „Spiru Haret“, profesorul de geografie a primit un pumn în față.
Din câte se pare, băiatul, Vladimir (19 ani), ar fi venit să își ducă prietena acasă, iar ea ar fi refuzat. A intervenit și profesorul, în vârstă de 56 de ani, care a fost „liniștit“ prin violență.
„Cadrul didactic nu a depus plângere pentru lovire. Astfel că băiatul de 19 ani a fost sancționat contravențional cu amendă de 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice“, a precizat Marian Ciobotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.
Directorul şcolii a declarat că a fost informat despre incident şi că, într-adevăr, tânărul care a agresat un cadru didactic al liceului este un fost elev, dar că nu a luat încă legătura cu profesorul lovit.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite