„L-a omorât pe copilul pe care îl cunoştea de la câţiva ani şi acum umblă liber!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele mai mare al lui Vlad Radu, Gabriel, este şocat de decizia instanţei constănţene de a-l lăsa în libertate pe cel care i-a luat viaţa tânărului DJ tulcean. Acesta spune că Marian Păruş îl ştia pe Fofo, aşa cum era cunoscut fratele lui, încă de când avea câţiva ani.

„Este un pericol pentru toată lumea. Mi se pare o mare nedreptate. Oricine ar fi fost, orice victimă, tot mi s-ar fi părut o nedreptate să laşi în libertate un om care a furat o viaţă. Dar mi se pare cu atât mai îngrozitor cu cât este fratele meu. Eu sunt şocat! Dar locuiesc în altă localitate. Tulcenilor în schimb ar trebui să le fie frică. Pentru că omul acesta este un pericol pentru toţi tulcenii“, spune Gabriel.
Fratele mai mare al lui Fofo povesteşte că Marian Păruş îl ştia pe Vlad de când era doar un copil. „Noi locuiam chiar lângă sala de sport unde se antrena Păruş. Şi el, copil fiind, se juca şi el pe lângă noi. De atunci îmi spuneau toţi fratele lui Fofo. Acum nu vreau să îl văd pe stradă, nu vreau să discut cu el, pentru mine omul acesta nu mai există. Există doar un individ care mi-a ucis fratele. Atât“.
Şi martorul incidentului, George Vladimirov, este de aceeaşi părere. Mai mult, acesta spune că se teme să se întâlnească cu agresorul. „Mă gândesc că ar putea să vină după mine. Posibil să aibă nişte reguli de comportament pentru perioada în care este cercetat, totuşi. Oricum, mi se pare o decizie injustă şi ar fi fost corect ca şi martorii să fie chemaţi în faţa instanţei pentru a explica ce s-a întâmplat acolo“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite