Jurnalist tulcean acuză conducerea Ambulanței de încercare de intimidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corespondentul Dan Cârstea
Corespondentul Dan Cârstea

Corespondentul național B1TV și Neptun TV, Dan Cârstea spune că directorul Serviciului de Ambulanță l-a reclamat nejustificat la Poliție pentru filmări neatorizate în curtea instituției. Jurnalistul neagă acuzațiile aducând  ca probe imaginile filmate.

Jurnalistul Dan Cârstea  a stat ieri zeci de minute la audiere pentru a da explicații polițiștilor  că a fost acuzat nejustificat de faptul că a filmat instituția și problemele oamenilor angajați. În urmă cu două săptămâni, jurnalistul a fost prezent la o acțiune de protest a angajaților Serviciului de Ambulanță. Aceștia au ieșit în stradă pentru a protesta față de tăierile salariale, a sporurilor de noapte, lipsa fondurilor de reparație a mașinilor.

„În plângerea făcută de doamna manager la poliție este specificat să nu mai deranjeze presa Serviciul de Ambulanță . În  timpul petrecut la Poliție mi s-a spus de nenumărate ori ca voi fi sancționat cu sume între 500 și 1500 de lei, dacă voi continua să mai filmez în modul acesta. Am explicat că nimic din reclamație nu este real și că pot aduce și probe video că nu am filmat în curtea instituției“, spune Dan Cârstea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite