Jocheii tulceni au cucerit Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Răileanu şi campionul Matache
Ştefan Răileanu şi campionul Matache

Clubul tulcean Real Racing a participat la un noi concursuri hipice la Piatra Neamţ şi Bacău. Ştefan Răileanu şi Matache au obţinut Locul I la finala de forţă din cadrul  Campionatului Naţional de Sărituri peste obstacole de la Bacău

Din partea clubului tulcean au participat jocheii Ştefan Răileanu, Alexandru Enuc şi Angelo Voicu cu caii Matache, Darius, Mira şi Ştrengăriţa. Dacă rezultatele de la Piatra Neamţ au fost mai modeste (locul III obţinut de Matache şi locul VII Mira), la finala de la Bacău echipa tulceană a făcut cea mai frumoasă impresie.

Astfel, la finala de forţă organizată de Federaţia Română Ecvestră, respectiv concursul de sărituri peste obstacole, Matache i-a făcut cel mai frumos cadou călăreţului Ştefan Răileanu. „În ziua când am împlinit 30 de ani, Matache m-a surprins cu un cadou deosebit. Practic a fost cea mai frumoasă surpriză, cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc la schimbarea prefixului, în calitatea mea de medic, antrenor şi iniţiator al acestui proiect sportiv tulcean“, spune Ştefan Răileanu.

De asemenea, Alexandru Enuc a reuşit să obţină locul I la juniori debutanţi, după un parcurs de excepţie, iar Angelo Voicu a obţinut locul IV. Cele două concursuri au fost foarte solicitante  atât pentru cai cât şi pentru călăreţi, mai ales în condiţiile în care unul dintre cai a avut şi o serie de probleme, necesitând o intervenţie medicală. „Şi caii şi călăreţii s-au comportat însă ca nişte adevăraţi profesionişti reuşind să facă faţă cerinţelor competiţionale la nivel înalt. Putem spune că Real Racing se bucură de o popularitate crescândă în cadrul acestui sport destul de exclusivist“, mai spune patronul clubului.
Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite