Jandarmii tulceni ies la iarbă verde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend în zonele de agrement din municipiul Tulcea şi zona împădurită din localitatea Somova, zeci de jandarmi vor asigura ordinea şi liniştea publică.       

Jadarmii vor patrula în special prin zonele ce sunt luate cu asalt de tulcenii ce ies la iarbă verde, fiind ştiut faptul că mai fiecare astfel de petrecere apar şi scandaluri.
„Jandarmii vor acţiona şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale comise în locurile publice, prevenirea evenimentelor nedorite, descurajarea infractorilor şi soluţionarea în mod operativ a  sesizărilor primite de la cetăţeni“ spune maiorul Liviu Stoica, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Tulcea.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea face un apel către toţi cetăţenii care se vor afla în zonele de desfăşurare a acestor activităţi recreative, să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare, pentru menţinerea unui climat normal de ordine şi siguranţă publică pe tot parcursul derulării evenimentelor. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să fie atenţi şi la bunurile şi obiectele să nu poarte la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase.   




Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite