Jandarmii şi poliţiştii tulceni ies în stradă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii patruleaza pe străzile municipiului
Jandarmii patruleaza pe străzile municipiului

Toate instituţiile abilitate ale statului au intrat în această perioadă în febra controalelor de sărbători: Jandarmeria, Poliţia, Protecţia Consumatorilor, Sănătatea Publică desfăşoară atât controale separate cât şi comune

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean se va axa pe asigurarea ordinii publice şi protecţia participanţilor la manifestările  organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Este vorba pe de o parte de manifestările care vor avea loc în Piaţa Civică în săptămâna Crăciunului, când Moşul se va afla lângă bradul din piaţă, iar pe de altă parte de manifestările care vor avea loc de Revelion, când se înregistrează cel mai mare aflux de oameni în zonă în perioada iernii. De asemenea, jandarmii vor urmări asigurarea respectării prevederilor legale legate de comercializarea şi folosirea obiectelor artizanale şi de distracţie fabricate sau confecţionate pe bază de amestecuri pirotehnice.
„Se vor intensifica şi acţiunile de patrulare, acrodându-se atenţie deosebită autogării, pieţelor, târgurilor, oboarelor şi zonelor adiacente acestora precum şi pe mijloacele de transport în comun împotriva târlhăriilor, furturilor de bagaje şi din buzunare“, a declarat comandantul Jandarmeriei tulcene, locotenent colonelul Pavel Vizitiu.
Poliţiştii stau cu ochii pe cotlete
Poliţia tulceană va acţiona în principal pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de animale. „Se vor desfăşura activităţi de pregătire antivictimală a populaţiei cu privire la măsurile cu caracter preventiv ce trebuiesc luate în această perioadă, în special la case izolate, ferme, zone unde sunt concentrate animale. Vom intensifica patrulările în zonele cu risc criminogen, identificate pe linia furturilor de animale“, a declarat comisarul Lucian Ţugui. Poliţiştii vor acţiona şi în domeniul tăierilor ilegale de de arbori din păduri şi a faptelor ilegale asociate cu circulaţia, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea materialului lemnos, în care sunt prevăzute şi sarcini pe linia comercializării pomilor de Crăciun.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite