Ionuţ Grecea, ucigaşul de pe strada Teilor, a fost condamnat la cinci ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzaţia care i s-a adus: lovituri cauzatoare de moarte. Ionuţ Grecea (27 de ani) din Tulcea l-a ucis cu un singur pumn pe Adrian Simionov (41 de ani), vecinul lui de pe strada Teilor. Băiatul va sta cinci ani la puşcărie şi le va plăti copiilor pe care i-a lăsat fără tată câte 10.000 de lei.

Victima i-ar fi zis mamei agresorului că acesta vinde lucrurile  din casa părintească. Acesta este motivul care a stat la baza altercaţiei dintre cei doi.  Ionuţ Grecea era beat, astfel că victima nu l-a băgat în seamă atunci când ţipa la el. Ionuţ s-a enervat şi mai tare, a traversat strada, l-a apucat pe Adrian de tricou cu mâna stângă, iar cu pumnul drept l-a lovit în cap. Adrian s-a prăbuşit la pământ, inconştient. A murit în câteva minute.
Din câte povestesc cei care au asistat la eveniment, Adrian a fost doborât de un singur pumn. Nu s-a lovit prea tare de asfalt, pentru că agresorul îl ţinea de tricou atunci când l-a lovit. Victima a căzut la pământ nemişcată, cu ochii deschişi. Toţi şi-au dat seama atunci că bărbatul este pe moarte.
Grecea mai are de plătit 4.000 lei către partea civilă Carmen Metehău, reprezentând cheltuieli de înmormântare şi pomenile ulterioare. De asemenea, mai are de plătit lunar câte 110 lei, în favoarea minorului Andrei Marcel Simionov (14 ani) şi a minorei Alexandra Ştefania Simionov (4 ani) până la majorat. Grecea mai are de plătit  câte 10.000 lei celor doi minori cu titlu de despăgubiri pentru daune morale.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite