Invazie de pisici comunitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pisicile comunitare sunt mai numeroase decât câinii
Pisicile comunitare sunt mai numeroase decât câinii

După ce ani de zile s-au concentrat pe reducerea şi ţinerea sub control a populaţiei de câini comunitari, autorităţile de profil din Tulcea se confruntă cu altă problemă, respectiv înmulţirea excesivă a numărului pisicilor comunitare

Cu ajutorul celor de la Servicii Publice pisicile din Tulcea au câştigat lupta cu câinii comunitari, cel puţin la capitolul numeric.
„Ştim că s-au înmulţit foarte mult, dar legal noi nu avem competenţe decât la capitolul câini, nu putem aduna şi pisicile, mai ales că nici nu am primit reclamaţii de agresiuni pisiceşti“ spune Cezar Jipa, directorul serviciului ce se ocupă de ecarisaj în municipiul Tulcea, SC Servicii Publice SA.
Directorul Jipa mai spune că majoritatea reclamaţiilor privesc încontinuare câinii comunitari dar şi persoanele care adună animalele în jurul blocurilor.
„Ne confruntăm cu acelaşi tip superficial de iubitori de animale, care aruncă resturile de mâncare în faţa scării blocului, apoi lasă cîinii afară, să agreseze copii şi bătrâni, fără nici o intenţie de a-i lua acasă, dacă tot îi iubesc“ mai spune directorul Jipa.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite