Întrecerea micilor artiști: Sărbătoarea Paștelui, în ochii copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs pentru elevi și preșcolari
Concurs pentru elevi și preșcolari

Concursul se va desfăşura în perioada 7 aprilie 2012 - 30 mai 2012. Înscrierile la concursul la care pot participa elevi și preșcolari  se vor face până la data de 30 aprilie 2012.

Concursul este organizat de Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Tulcea (I.C.E.M), Muzeul Dunării de Jos Călăraşi, Asociaţia Frăţia cu sediul în Estrada de Santas, Quinta Tanoeira, Setúbal, 2910-255, Portugalia (în calitate de partener).
Participanţii vor trimite la una dintre adresele organizatorilor o lucrare colectivă de artă plastică sau decorativă sau un coş cu ouă încondeiate.
Lucrarea sau coşul cu ouă vor fi etichetate clar (pe faţă) cu următoarele informaţii: clasa sau grupa; numele cadrului didactic coordonator; şcoala sau grădiniţa, localitatea, ţara.
Elevii sau preşcolarii din alte zone decât municipiul Tulcea se pot înscrie utilizând serviciile poştale, dar data de expediere prin poştă să nu depăşească 30 aprilie 2012. 
Câştigătorii vor fi desemnaţi de către un juriu format din reprezentanţi ai celor două instituţii culturale organizatoare, preşedintele juriului fiind dr. Steluţa Pârâu.
Câştigătorii se anunţă după data de 1 mai 2012, on-line pe blogul http://meaptulcea.wordpress.com/: sau telefonic la numerele comunicate de concurenţi. La aceeași adresă găsiți mai multe date despre concurs!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite