Într-un sat din Delta Dunării: Un bărbat a încercat să violeze o localnică. Vezi aici de ce nu a reușit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au auzit țipete dintr-o casă izolată din Periprava (foto arhivă)
Polițiștii au auzit țipete dintr-o casă izolată din Periprava (foto arhivă)

S-a întâmplat luni după amiază, în satul Periprava, comuna C.A. Rosetti din Delta Dunării. O femeie care locuia singură s-a trezit în mijlocul zilei cu un bărbat de 43 de ani în casă. Individul era beat și a intrat fără acordul ei în locuință.

Paula, o localică în vârstă de aproximativ 35 de ani, care se afla într-o locuință izolată din localitate, a început să strige disperată după ajutor. Țipetele femeii au fost auzite de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Chilia, care l-au prins pe individ chiar în momentul în care încerca să fugă din gospodărie escaladând gardul.
Bărbatul se numește Vladimir Zlatarov (43 de ani) din Peiprava. Proprietara locuinţei a depus plângere penală prealabilă împotriva bărbatului respectiv, acuzându-l că a pătruns fără drept în locuinţa sa cu scopul de a o viola.
Pe numele persoanei în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit fără consimţământul persoanei care le foloseşte”, şi „actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa“.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite