Într-un final: A început MAREA asfaltare a drumului Tulcea – Constanţa GALERIE FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul Tulcea - Constanţa
Drumul Tulcea - Constanţa

„Sâmbătă am fost şi eu pe teren pentru a vedea cum se derulează  lucrările pentru acest drum, se toarnă asfalt la foc automat“, a precizat astăzi prefectul judeţului Tulcea, Lucian Simion.

Prefectul susţine că deja au fost asfaltaţi aproximativ doi kilometri de şosea, iar lucrările au început de la Baia. Termenul unei prime recepţii (la 15 august - 24 de kilometri de asfalt) a fost decalat cu aproximativ trei săptămâni.

Click pe poză pentru fotogalerie!

„Iniţial am fi dorit ca primii kilometri să fie gata până pe data de 15 august. Sperăm ca până la finalul lunii în curs, începutul lunii septembrie să fie gata aceşti kilometri propuşi“, a precizat Lucian Simion.

În iulie, prefectul de Tulcea, Lucian Simion, s-a întâlnit cu reprezentanţii S.C. VEGA 93 Galaţi (firma care realizează lucrarea) şi Direcţia de Drumuri şi Poduri Constanţa (instituţia care implementează proiectul de reabilitare a şoselei) pe tema reparaţiilor capitale a DN 22 (pe porţiunea de la Două cantoane la Constanţa). Conform celor asumate de constructor, până la data de 15 august 2012 ar fi trebuit să fie asfaltaţi 24 de kilometri de drum naţional din totalul de 60, 400 de kilometri. Din cauza întârzierii avizelor de la Enel, lucrările de asfaltare au fost decalate cu aproape trei săptămâni.

Sursa: YouTube

Drumul Tulcea - Constanţa
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite