Începe meciul FC Delta – Dunărea Galați. Vezi aici măsurile de ordine publică impuse de jandarmi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de  jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal F.C. Delta Tulcea – F.C. Dunărea Galaţi. Competiţia de fotbal se va desfăşura începând cu ora 11.00, pe stadionul „Delta” din municipiu. Accesul publicului în stadion este permis de la ora 09.30.

Spectatorilor le este interzis să pătrundă în stare de ebrietate în arena sportivă, să consume băuturi alcoolice în arena sportivă, să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă, să escaladeze gardurile care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor, să săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să profereze ori sa scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora.
„Afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică este interzisă de lege. Jandarmeria Tulceană recomandă suporterilor să nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente“, spune Marian Ciubotaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.
          

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite