Începe Rowmania Fest GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania
Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania

Evenimentul este astăzi la a doua ediţie. În acest weekend, tulcenii vor avea parte de competiții de vâslit în deja celebra canotcă atât pe Dunăre cât și pe lacul Ciuperca. Vor urma concerte și târguri de proiecte de dezvoltare durabilă în Deltă.

Vedetele acestei ediţii sunt canotcile de 10+1 (Chilia, Sulina şi Sfântu Gheorghe), ambarcațiuni originale care au fost testate în edițiile de la Viena, Bratislava și Budapesta ale competiției „Danube Connection“, a cărei etapă finală este acum la Tulcea.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Iată că acum am pus Tulcea pe harta turismului de bun simț și pe cea a iubitorilor de sporturi nautice din toată Europa. Așa se face că avem aici prieteni din Ungaria, din Slovacia și Austria, locuri pe care noi le-am vizitat astă-vară, în etapele premergătoare ale concursului de canotcă 10+1. Iar cea de-a treia ediție, la care deja lucrăm, va întrece cu siguranță toate așteptările“ a spus Ivan Patzaichin, inițiatorul Festivalului.
În deschidere, îl vei revedea defilând pe Dunăre pe Patzaichin, însoțit de doi dintre partenerii săi de competiție, Vasile Dîba și Toma Simionov. Campionii românii vor trage la rame alături de Wichmann Tamás (Ungaria) – medaliat olimpic și etern rival al lui Ivan Patzaichin.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 și DC Communication, cu sprijinul Primăriei Municipiului Tulcea şi al Consiliului Județean Tulcea.


Deschiderea Rowmania Fest
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite