Incendiu la Turda: O casă a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a fost anunţat joi pe numărul unic de urgenţă. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea au plecat la Turda, acolo unde o locuinţă a luat foc.

Din primele informaţii, o femeie are nevoie de ajutor medical. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea a plecat la faţa locului. „Din câte ni s-a transmis, este vorba despre o femeie căreia i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza şocului“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 
„Pentru localizarea si lichidarea incendiului, s-a deplasat la faţa locului un echipaj al  Staţiei de Pompieri Babadag, care a constatat că focul se manifesta în curtea casei. Incendiul a fost stins, iar în urma acestuia au ars acoperişul casei şi acoperişul depozitului de furaje  pe o suprafaţă de  220 metri pătraţi,  1,5 tone de furaje şi 150 de kilogrmae de cereale“, spune Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al ISU Delta.
Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o incendierea de către proprietar a unor resturi vegetale , iar focul fiind  nesupravegheat s-a extins la locuinţa aflată în apropiere.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite