Incendiu suspect la o primărie din Delta Dunării: A luat foc casieria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Maliuc (foto: obiectiv.ro)
Primăria Maliuc (foto: obiectiv.ro)

S-a întâmplat joi dimineaţă, în localitatea Maliuc din Delta Dunării. În jurul orei 5.00, casieria primăriei a luat foc. Incendiul spontan a fost stins în mai puţin de jumătate de oră, spun reprezentanţii primăriei Maliuc.

UPDATE 11.40: O echipă de cercetare a plecat deja la faţa locului pentru a afla care au fost circumstanţele în care s-a petrecut incendiul. „Am primit o solicitare din partea Poliţiei. Un reprezentant al Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a plecat la faţa locului, împreună cu ceilalţi reprezentanţi ai instituţiilor abilitare, pentru a stabili toate circumstanţele incendiului“, a precizat Angela Tulceanu, din cadrul ISU Delta Tulcea. De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Condrea, a  declarat că la faţa locului a plecat un echipaj de poliţişti de la Secţia Rurală 1.

Primarul localităţii, Aurel Sevastian, ne spune cum s-a întâmplat totul: azi dimineaţă, în jurul orei 5.00, cei care lucrau la un ponton din dreptul primăriei au auzit o bubuitură puternică. S-au dus repede în primărie şi, cu ajutorul voluntarilor, au reuşit să stingă flăcările în mai puţin de 30 de minute. Focul a cuprins casieria primăriei Maliuc (situată chiar pe malul Dunării).
Nu se ştie la momentul de faţă nici care a fost cauza incendiului, nici ce pagube au produs flăcările.
La momentul de faţă reprezentaţii primăriei aşteaptă ca de la Tulcea să vină un echipaj care să stabilească exact ce s-a întâmplat în sediul primăriei.
În sat se aude, însă, că incendiul ar putea avea legătură cu un control al celor de la Curtea de Conturi.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite