OPT morţi: Încă un tânăr rănit în accidentul de pe drumul Tulcea - Constanţa a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă dimineaţă, un  bărbat de 20 de ani din Tulcea, rănit în accidentul petrecut joi seara pe drumul Tulcea - Constanţa a murit la spitalul din Bucureşti în care fusese internat. Încă de când a fost adus cu elicopterul la Bucureşti medicii au declarat că starea celor doi bărbaţi aduşi în capitală este critică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Leo Grecescu, a declarat pentru Mediafax că starea tânărului de 20 de ani, care a fost adus la SUUB cu traumatisme cranio cerebal, toracic şi abdominal, precum şi cu fracturi deschise, s-a agravat în cursul nopţii, iar în pofida eforturilor medicilor acesta a murit sâmbătă dimineaţă. El a precizat că starea celui de-al doilea bărbat (în vârstă de 31 de ani) rănit în accidentul din Tulcea internat la SUUB este în continuare gravă, dar stabilă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Numărul persoanelor care au murit în urma accidentului în care au fost implicate trei maşini puternice a ajuns la opt (din cele 15 implicate în accident).

Carnagiu la Tulcea: Şapte morţi şi opt răniţi GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Şoferul care a provocat carnagiul de pe şoseaua Tulcea – Constanţa nu avea permis de conducere. Iată cum s-a petrecut accidentul

FOTO Prietenii şi rudele lui Dan „Finuţu“, la Tulcea

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite