Încă trei zile în care te poţi înscrie în „Patrula de reciclare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de elevi vor face parte din „Patrula de reciclare“
Mii de elevi vor face parte din „Patrula de reciclare“

Decizia a venit ca urmare a numărului mare de solicitări de înscriere din partea şcolilor. Astfel, cei care doresc să fie parte din „Patrule de reciclare“ se mai pot înscrie până pe dta de 8 decembrie, ora 24.00.

La nici două săptămâni de la debutul prezentării ediţiei 2011-2012 a programului educaţional Patrula de reciclare în cele 7 judeţe implicate, zeci de instituţii de învăţământ s-au înscris în program, cu un număr intermediar de aproximativ 4.400 de copii care se vor implica în acţiuni de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.
Tulcea, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Hunedoara, Prahova, Teleorman, şi Timiş sunt judeţele  în care Asociaţia RoRec, iniţiatorul programului Patrula de reciclare, cu sprijinul partenerilor Indesit şi Philips, va desfăşura programul Patrula de reciclare. Realizat în parteneriat cu Primăriile şi Inspectoratele Şcolare Judeţene, în sistemele de învăţământ preşcolar şi preuniversitar, programul pune la dispoziţia participanţilor un sistem educaţional accesibil, simplu, şi urmăreşte încurajarea obiceiului de colectare selectivă a acestui tip de deşeuri. Totodată, Patrula de reciclare ajută elevii să înţeleagă unele dintre cauzele poluării mediului şi să conştientizeze faptul că reducerea acestora depinde de fiecare în parte.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite