Înainte de campanie: Partidele se ceartă electoral în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de marţi, 1 mai (ultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din data de 10 iunie) a fost înregistrat la Tribunal un prim dosar de „contestaţie la legea electorală“.

Astăzi pe rolul instanţei au mai ajuns încă două contestaţii (pe fond) la care se mai adaugă şi o contestaţie în recurs (de la Judecătoria Tulcea).
Este vorba despre nemulţumiri interne ale partidelor care ajung pe masa judecătorilor sau scandaluri între partidele politice.
Astăzi, spre exemplu, candidatul Ioan Lazia (de la PNG-CD) a contestat propunerile făcute de cei de la PP-DD.
De asemenea, Naum Dima a contestat în instanţă propunerea lui Stelian Găvruş (PP-DD) pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea.
În ceea ce priveşte contestaţia care a ajuns în recurs la Tribunal după ce a fost respinsă de Judecătoria Tulcea, este vorba despre o neînţelegere a organizaţiei PNŢCD Izvoarele.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.
 


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite