GALERIE FOTO În vara aceasta: Tulcenii se răcoresc în Lacul Ciuperca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care nu pot merge până la mare, lacul Ciuperca este soluţia de a face plajă şi de a se răcori aproape de casă. Începând cu 1 iunie, însă, tulcenii vor mai putea opta şi pentru bazinul de înot didactic, amplasat de asemenea în parcul lacului Ciuperca.

Intrarea pe plaja laculului din municipiu este gratuită, iar taxele pentru utilizarea bazinului de înot didactic realizat prin Compania Naţională de Investiţii urmează să fie stabilite în următoarea şedinţă de Consiliu Local.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Autorităţile locale atrag atenţia tulcenilor că scăldatul în apa Dunării este interzis. De asemenea, tulcenii trebuie să ştie că plaja de la Tudor Vladimirescu nu are şi nici nu a avut vreodată autorizaţie de funcţionare.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Pentru cei care sunt dispuşi să scoată mai mulţi bani din buzunar, atunci există destule metode de relaxare la o baie de soare (şi nu numai) în judeţ: plaja Sulina îşi aşteaptă şi în acest sezon turiştii. La Sulina poţi ajunge fie cu pasagerul, catamaranul sau rapida. Preţurile variază între 15 şi 50 de lei de persoană (tulcenii au reducere pe navele Navrom).
O altă destinaţie inedită din judeţ este Gura Portiţei. An de an sute de turişti români, dar şi străini vin aici pentru a profita de nisipul fin de la Portiţa. Pentru a ajunge aici va trebui prima dată să ajungi pe cale rutieră la Jurilovca, după care va trebui să treci lacul Razelm cu şalupa (50 de lei de persoană).   

image
Vara trecută valurile erau fierbinţi
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite