FOTO În tot judeţul Tulcea: Bannerele PDL pentru Consiliul Judeţean sunt greşite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi noapte în tot municipiul au fost amplasate bannerele care promovează Partidul Democrat Liberal. Singura problemă: bannerul care invită tulcenii să voteze echipa de consilieri propusă de PDL are o literă lipsă. Iată ce spune preşedintele PDL Tulcea în legătură cu acest aspect:

„Votează ECHPA mea de consilieri judeţeni“, îţi spune din tot oraşul Victor Tarhon. Este o greşeală a firmei care a realizat aceste bannere, iar această eroare va fi îndreptată în cursul zilei de astăzi.



„Este o firmă din Constanţa cu care am avut noi contract. Am văzut în această dimineaţă greşeala. Este vina lor, greşeala lor, dar şi greşeala controlorilor noştri de calitate. Am discutat cu ei şi le-am spus să le ia să le refacă pe toate, dar ne-au asigurat că problema se poate remedia mai repede, fiind autocolante. Îi aşteptăm acum să vină să repare această greşeală gramaticală“, spune preşedintele PDL şi candidatul la funcţia de preşedinte al CJ Tulcea, Victor Tarhon.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite