GALERIE FOTO Scandal cu focuri de armă: Un bărbat a fost bătut şi împuşcat în picior!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi după amiază la numărul unic de urgenţă s-a primit un apel prin care se anunţa că un bărbat de 53 de ani din satul Fântâna Mare, comuna Ciucurova ar fi în stare foarte gravă după ce a fost bătut. Mai mult, din câte se pare agresorii au tras cu  o armă de foc  înspre localnic.

Incidentul s-a petrecut marţi după amiază, în jurul orei 14.00, la o stână din satul Fântâna Mare. „Pacientul de 53 de ani din Fântâna Mare este stabil, în afara oricărui pericol. Are politraumatisme şi o plagă împuşcată la nivelul membrului inferior“, spune dr. Radu Nicolae Sicinschi, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Click pe poze pentru mai multe imagini!

Din primele informaţii, victima, cioban la o stână din zona Fântâna Mare, ar fi fost atacat de nişte paznici de vânătoare. Aceştia l-au bătut bine, după care i-ar fi împuşcat câinele. Nu se ştie dacă glonţul a ricoşat în piciorul ciobanului sau dacă agresorii au tras şi spre bărbat. „Îi cunosc pe cei care m-au bătut. Unul dintre ei este Nicolae Neagu, îl ştiu de mult. Şi m-au împuşcat cu glonţ, nu cu alice. Aveau arme de foc, aşa cum aveam noi pe vremuri în armată“, spune de pe patul de spital bărbatul agresat.

image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite