IPJ Tulcea: Agresorii polițistului de frontieră au fost prinși în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinşi de oamenii legii (foto Arhivă)
Prinşi de oamenii legii (foto Arhivă)

Într-un comunicat făcut public în cursul zilei de azi, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea fac precizarea că cei doi agresori care l-au lovit pe bărbatul angajat la Poliția de Frontieră au fost prinși în flagrant.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2012, un echipaj mixt din componentă de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, în timp ce efectua patrulare pe strada Gavrilov Corneliu, a fost alertată de un bărbat care era agresat de alte 2 persoane. Agresorii, la vederea autovehiculului cu inscripțiile Poliției, au încercat să părăsească locul faptei, dar au fost prinși rapid de polițiști și conduși la sediul poliției. Cei doi, G. Ionuț (24 ani) și M. Nicolae (26 ani), ambii din Tulcea, sunt cercetați pentru agresiune.
„Constatând că victima prezintă leziuni ce necesită asistență de specialitate, polițiștii au solicitat prezența unui echipaj SMURD, care a preluat victima transportând-o la spital“, se mai arată în comunicatul de presă.
Referitor la aspectele prezentate de mass-media cu privire la incident reprezentanții IPJ Tulcea fac următoarele precizări:
-    Nu a existat apel la 112 cu privire la incident, patrula autosesizându-se cu privire la acesta
-    Deși pe o înregistrare video făcută publică de reprezentantul unei societăți comerciale din zonă apare un echipaj de poliție care trece pe lângă locul faptei neintervenind, de fapt acel echipaj a intervenit prinzându-i în flagrant pe agresori.
Dosarul a ajuns în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. „Din primele cercetări a rezultat faptul că, în  noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2012 , în jurul orelor 23.30 , partea vătămată - lucrător de poliţie din cadrul Gărzii de coastă Tulcea, care nu se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu,  în timp ce se deplasa pe o stradă din  Tulcea a fost acostată de doi tineri Tulcea şi  ulterior  agresată fizic,  fiindu-i aplicate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul capului.  Victima a fost transportată la  spitalul, unde se află şi în prezent“, spune procuror Dan Stepanencu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite