Hoţi consecvenţi: Prinşi pentru a doua oară pe proprietatea societăţii Murfatlar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele au fost înapoiate societăţii
Produsele au fost înapoiate societăţii

Joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, un agent de pază a reclamat prin serviciul unic de urgenţă 112, că patru bărbaţi sustrag stâlpi de beton dintr-o zonă cultivată cu viţă de vie aparţinând S.C.  Murfatlar Internaţional Trading S.R.L. Tulcea.

La faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmerie,  care a identificat patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, trei dintre aceştia din localitatea Valea Teilor şi unul din municipiul Tulcea. Două persoane din cele patru au fost depistate şi în luna martie în timp ce furat de la aceeaşi societate. 
Cei patru au sustras cu ajutorul unei autoutilitare 104 stâlpi de beton folosiţi la susţinerea viţei de vie. Bunurile sustrase au fost predate pe bază de proces-verbal societăţii păgubite.
Persoanele în cauză au fost duse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, unde le-au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  ,Furt calificat“. Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite