GALERII FOTO şi VIDEO Spectacolul cailor putere: Pentru prima dată la start se aliniază şi motociclişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se apropie cursele auto
Se apropie cursele auto

Prima serie  din acest an a competiţiilor care adună cele mai puternice maşini tunate va avea loc în această lună. În primul week-end de după Paşte, iubitorii cailor putere sunt aşteptaţi din nou la aeroportul „Delta Dunării“ din judeţul Tulcea, pentru un spectacol de zile mari.

Acest an duce la start maşini, dar şi pasionaţi de motociclism. Vei avea parte de demonstraţii de drift şi cascadorii moto.
Programul: sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 9.00 la ora 21.00 – sesiune de calificări; duminică, 22 aprilie, de la 8.30 la 11.30 – sesiune de calificări, iar de la 12.00 la 14.00 are loc finala. În cazul în care vremea este nefavorabilă, evenimentul se reprogramează pentru perioada 12 – 13 mai.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Sesiunile de calificare pentru moto şi auto vor alterna astfel : 2 ore pentru maşini şi 45 minute pentru motociclete“, precizează organizatorii.
Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei – bilet întreg, 10 lei pentru elevi şi studenţi. Copiii de până în 10 ani (însoţiţi) şi persoanele de peste 60 de ani au gratuitate.
Taxele de participate: la categoria street – 50 de lei, la categoria profi – 100 de lei şi la categoria motto – 50 de lei.
Drift taxi

Click pe poze pentru fotogalerie!

Pe platoul de la intrarea în aeroportului vei avea parte de demonstraţii de drift, iar cei care au curaj sunt invitaţi în dreapta piloţilor în regim de „drift taxi“.

Se apropie cursele auto
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite