GALERII FOTO Un elev de clasa a X-a a dat cu spray paralizant în sala de clasă. Trei adolescenţi au ajuns la spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, în pauza de la ora 11.00, Gabriel, un elev de clasa a X-a de la Colegiul „Henri Coandă“ din Tulcea a folosit un spray paralizant în sala de clasă. Mai mulţi elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei copii au fost transportaţi la spital.

S-a întâmplat chiar înainte de ora de geografie, în pauză. În sala de clasă erau opt elevi ai clasei a a X-a B de la colegiul tulcean. Gabriel (17 ani) a scos un spray paralizant şi a pulverizat aproape de unul dintre colegii lui.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini!

„El spune că a găsit spray-ul undeva în clasă. Nu ştim încă cine l-a adus în şcoală, mai ales că nici nu mai este de găsit. Băiatul ne-a spus că pur şi simplu a găsit un spray şi că a dat cu el prin sala de clasă fără să ştie ce este, că nu a avut nicio intenţie rea“, spune diriginta băiatului.
Un coleg al lui Gabriel povesteşte, însă, că elevul care a folosit spray-ul ar fi susţinut în faţa cadrelor didactice că îl are de la el: „A venit la mine şi m-a rugat să spun tuturor că are de la mine spray-ul. I-am zis că nu fac aşa ceva, să spună el de unde l-a adus“, a explicat colegul de clasă al adolescentului.

Click pe poze pentru fotogalerie!

În urma incidentului de astăzi mai mulţi elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale (cei opt care se aflau în sala de clasă, la care se adaugă şi alţii, care au intrat în clasă după ce a fost folosit spray-ul). „Au fost transportaţi la spital trei elevi, dintre care un băiat a plecat deja acasă, iar două fete au rămas pentru mai multe investigaţii“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Directorul adjunct al liceului, Eugenia Coreski, spune că băiatul care a folosit spray-ul este un elev mediu, dar care nu a avut probleme de comportament până la ora actuală. Nu a avut niciodată media scăzută la purtare.


image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite