GALERII FOTO Strigătul de ajutor al iubitorilor de natură a dat roade: Zona Murighiol a fost ecologizată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată acum zona în care se aruncau gunoaiele (fotograf: Mihai Baciu)
Aşa arată acum zona în care se aruncau gunoaiele (fotograf: Mihai Baciu)

În urmă cu câteva săptămâni un fotograf tulcean a surprins în flagrant un tractor despre care se bănuiește că ar fi al primăriei Murighiol care arunca deșeuri într-o zonă strict protejată din Delta Dunării. În acest week-end, zona îngropată în gunoaie a fost complet ecologizată.

Este  o zonă strict protejată, unde nu poate intra oricine, preciza la vremea respectivă Mihai Baciu. Pe dealul de lângă coloniile de păsări, mormane de gunoaie aruncate de primărie împodobeau costișa. Tulceanul a surprins imagini cu un tractor care descărca gunoaie direct pe iarbă, într-o zonă în care se presupune că nici nu ai voie să calci.

Click pe poze pentru a vedea imagini cu zona Murighiol plină de gunoaie!

Acesta a semnalat evenimentul instituţiilor de mediu care, iată, au reuşit să rezolve situaţia de la Murighiol. „Știu de la oameni că nu i-a slăbit o clipă, sincer sunt plăcut suprins de reacția noului guvernator, eram obișnuit să urlăm la pereți pentru protejarea naturii. Sper să fie începutul unor lucruri bune pentru Deltă“ spune Mihai Baciu, fotograf și ghid turistic ce a semnalat dezastrul ecologic din zona Murighiol. Citeşte mai multe amănunte pe ziaruldetulcea.ro. Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini din raiul păsărilor!

Dezastru la Murighiol (fotograf: Mihai Baciu) Imagini din zona Murighiol (fotograf: Mihai Baciu)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite