GALERII FOTO Tulcenii sunt invitaţi să viziteze cele două clădiri de patrimoniu reabilitate cu zeci de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia realizată cu fonduri europene a fost gata în primăvara acestui an, iar astăzi dimineaţă autorităţile judeţene au marcat finalul proiectului prin care au fost reabilitate două clădiri de patrimoniu de pe raza municipiului Tulcea.

Cele două clădiri (care vor constitui Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord Dobrogean) îşi vor deschide porţile, pentru public, pe data de 2 octombrie. Aici tulcenii vor putea vedea expoziţii de artă, ateliere de pictură şi gravură pentru copii şi amatori, expoziţii de artă orientală şi de artă dobrogeană.
Valoarea totală a proiectului de reabilitare a celor două clădiri de patrimoniu a fost de 42 milioane de lei. Lucrările au fost recepţionate pe data de 27 martie.
Tot astăzi, de la ora 13.00, la Muzeul de Artă a fost vernisată o expoziţie de pictură şi grafică (au expus artişti tulceni).

Click pe poze pentru fotogalerie!

La Muzeul de Artă, pentru vizitarea expoziţiei de bază adulţii vor plăti 8 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii vor achita 4 lei. Pentru vizitarea întregului muzeu, se va percepe o taxă de 10 lei (bilet întreg) şi 5 lei (redus).

Click pe poze pentru fotogalerie!

La Casa Avramide, cei care vor să viziteze expoziţia de bază vor plăti 6 lei (bilet întreg) sau 3 lei (bilet redus), iar cei care vor să viziteze întreg obiectivul vor trebui să achite o taxă unică de 10 lei (bilet întreg) sau 5 lei (bilet redus).



Inaugurarea a avut loc joi Scara interioară
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite