GALERIE FOTO Zona „Trei fântâni“ intră în reabilitare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macheta investiţiei din zona 3 fântâni (sursa: Primăria Tulcea)
Macheta investiţiei din zona 3 fântâni (sursa: Primăria Tulcea)

Miercuri primăria municipiului Tulcea a demarat procedurile de licitaţie pentru remodelarea urbană a zonei „Trei fântâni“ din municipiul Tulcea. Pentru această investiţie urmează să fie cheltuită suma de 800.000 de lei (fără TVA).

Ofertele pentru lucrări se vor primi până la începutul lunii mai, ceea ce înseamnă că în această vară ar putea începe lucrările pentru aceste investiţii.
Fântânile vor fi reabilitate folosindu-se tencuială pentru soclu cu granule de cuarţ maro. Acestea vor avea două rânduri de băncuţe pe schelet metalic şi cu şezut din lemn băiţuit şi lăcuit. Pavimentul va fi înlocuit cu unul din plăci de granit, combinaţie între grena şi gri.

Click pe poze pentru fotogalerie!

În zona tablei de şah se va crea un amfiteatru cu trei trepte de 50 de centimetri lăţime. Uşile de acces vor fi metalice, de culoare grena, cu ială.
Tot aici se va realiza şi o pergolă, necesară pentru că în acest parc nu există nicio zonă de odihnă la umbră. Pergola va fi realizată pe opt coloane cu diametrul de 30 de centimetri tenciuţi şi grinzi din lemn. Stâlpii vor avea un soclu pătrat placat cu granit şi o talpă cu tencială albă. În capătul pergolei vor fi amplasate patru panouri din lemn pentru susţinerea plantelor agăţătoare.


Macheta investiţiei din zona 3 fântâni (sursa: Primăria Tulcea)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite