GALERIE FOTO Zece sportivi tulceni la Campionatul naţional de Kempo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre competiţia Full- Contact pentru  copii, juniori şi seniori organizată de Federaţia Română de Kempo  la finalul săptămânii trecute. Clubul tulcean Sakura Dojo Tulcea a obţinut două locuri I, trei locuri II, patru locuri III şi un loc V.

Marele plus al competiţiei, spune preşedintele clubului, Ovidiu Tîrlogeanu, sunt cele două locuri I, câştigate prin Malatov Alexandra, care deşi are 17 ani, luptă la senioare  (acesta este al 3-le titlu de Campion din acest an) şi Balaban Sorin, care a obţinut locul 1 la seniori  -80 kilograme .

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Pentru că noi cei de la Sakura Dojo Tulcea ne identificam cu oraşul nostru  şi pentru că în acest an se împlinesc 20 de ani de când a fost înfiinţat clubul nostru, pe data de 7 iulie 2012  invităm pe toţi tulcenii la un regal de arte marţiale. Vom organiza în parteneriat cu Primăria Tulcea şi cu Direcţia pentru sport Tulcea o gală aniversară pentru cei 20 de ani în care tulcenii ne-au susţinut şi ne-au ajutat să devenim un club cunoscut în toată ţara“, spune Tîrlogeanu.
Gala „Trofeul Deltei“ va include 25 de meciuri între sportivi din Tulcea şi din alte judeţe.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite