GALERIE FOTO Unde te distrezi în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru tulceni, ultima lună de vară aduce destule evenimente care să îi ţină ocupaţi. Luna distracţiei începe cu festivalul de film independent de la Sfântu Gheorghe . Tot în această lună are loc şi festivalul de folclor „Peştişorul de Aur“, iar la mijlocul lui august tulcenii sărbătoresc zilele municipiului.

Luni, 6 august, la Sfântu Gheorghe începe festivalul de film independent „Anonimul“, ajuns la a noua ediţie. Evenimentul ţine până pe data de 12 august. Citeşte aici programul!
Miercuri, 8 august, în municipiu, începe Festivalul Internaţional de Folclor „Peştişorul de Aur“. Ansamblurile din toată ţara, dar şi din alte ţări vor cânta pe scena din Piaţa Civică, dar şi în cartierele oraşului. Vezi aici programul!

Click pe poză pentru fotogalerie!

Pe data de 15 august, tulcenii sunt invitaţi să îşi serbeze oraşul. Zilele municipiului îi aduc la Tulcea pe cei de la Voltaj, Vunk, Proconsul şi nu numai. Vei avea parte de târgul meşteşugarilor, piese de teatru pentru cei mici, face painting şi altele. Începând cu data de 15 august (până pe 17 august) distracţia se mută pe faleza municipiului. Click aici pentru a vedea programul din acest an.
Luna se încheie cu filme ruseşti. Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, Universitatea din București, Reţeaua de cultură  și Primăria Municipiului Tulcea lansează Săptămâna premierelor rusești pe marele ecran din Tulcea (20 - 26 august 2012), în data de 20 august 2012, începând cu orele 21.00, în Piața Civică Tulcea.
Evenimentul se înscrie în Caravana premierelor cinematografice pe marele ecran din România, cea de a patra etapă a celei mai prestigioase manifestări cineculturale din spațiul românesc și, timp de o săptămână, marele public va avea acces gratuit la filme de calitate, în regia mai multor generații de regizori ruși, traduse de studenții Universității din București.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite