GALERIE FOTO Tulcea: Disperare pe malul lacului Razelm!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de localnici din localitatea tulceană Lunca au stat azi neclintiţi pe maluil lacului ce a înghiţit duminică patru tineri, asistând la operaţiunile de căutare. Rudele tinerilor au aşteptat degeaba o veste bună de la salvatorii aflaţi pe lac.

image

Singurul indiciu despre soarta celor dispăruţi a fost descoperit azi la orele prânzului- geaca uneia dintre cele două fete dispărute a fost recunoscută de fratele ei.


„Este  geaca sorei mele. O avea la ea, uite şi ţigările ei în buzunar, e clar“,  a spus printre lacrimi Mihăiţă, fratele Petruţei Culicenco.

image
image

Foto: Petruţa Culicenco

Elicopterul Ministerului Administraţiei şi Internelor a survolat mai multe ore zona în care au dispărut cei patru tineri, fără nici un rezultat însă.
„Apa este cam tulbure, nu se vede mare lucru. Resturi ale bărcii nu am văzut deloc“ spunea unul dintre piloţii elicopterului.

image

Nici salvatorii care au scanat lacul cu bărcile nu au avut succes, chiar dacă au fost ajutaţi de multe alte ambarcaţiuni aparţinănd localnicilor, care au venit să dea o mână de ajutor.Valurile şi vântul foarte puternic  au îngreunat mult căutarea. Singurul supravieţuitor al accidentului, Cristian Evdochim, a stat în ultimele24 de ore la malul apei, în zona complexului Lunca, în aşteptarea unor veşti bune

image

Foto:  SupravieţuitorulCristian Evdochim

.Culmea, acesta a fost la un pas să fie agresat de rudele unui  tânăr dispărut, Valentin Ghenea.
„Vorbesc şi ei la supărare, a fost un accident nenorocit“ spune supravieţuitorul.
După orele prînzului autorităţile au stopat căutările cu elicopterul, iar bărcile s-au retars la mal datorită vântului puternic şi al valurilor.
„Vom mai căuta dacă ne permite vremea, dar şansele să îi mai găsim vii sunt extrem de reduse“ spune prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu, care a discutat şi cu rudele celor dispăruţi despre posibilitatea acordării unor ajutoare.


Citiţi mai mult despre tragedia de la Lunca în Adevărul de Seară de marţi!




image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite