GALERIE FOTO Din cauza ninsorilor, trei șalupe s-au scufundat în portul Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii militari de la Detașamentul Tulcea din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ sunt acum la fața locului.

Șalupele s-au scufundat din cauza condițiilor meteorologice. „După cum au stabilit cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în urma căderilor de zăpadă a intrat apă pe scurgerea de la baie și a determinat scufundarea șalupelor. Ambarcațiunile sunt asigurate, iar în cursul zilei de mâine vor fi trase la mal. Astăzi nu se poate interveni din cauza debitului mare“, spune Dumitru Hogea, din cadrul Poliției Transporturi Tulcea.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Doi dintre proprietari au fost deja identificați: este vorba despre două persoane fizice din Tulcea. A treia șalupă este înregistrată la Căpitănia Portului Sulina și urmează ca în această după amiază să se afle și numele celui de-al treilea proprietar.
„Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Delta» Tulcea a fost solicitat să intervină pentru a scoate o ambarcațiune la mal. Colegii noștri sunt acum la fața locului, intervin cu o navă și trei motopompe“, spune Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al ISU „Delta“. Problema, la momentul de față, este aceea că debitul Dunării este prea mare, astfel că apa care a ajuns deja în ambarcațiune nu are unde să refuleze.
Conform datelor oficiale, șalupele au ajuns aproape în întregime sub apă. Citește aici mai multe detalii: Cele trei ambarcațiuni de agrement s-au scufundat în proporție de 90%

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite