GALERIE FOTO Sute de sportivi din ţară au ajuns la Tulcea pentru competiţia naţională de kempo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţie de kempo, organizată la Tulcea
Competiţie de kempo, organizată la Tulcea

Sâmbătă, la Tulcea a fost organizată competiţia naţională de kempo: o combinaţie între Campionatul Naţional de Kempo  Submission (ju-jutsu  brazilian), programat pe 3 martie, şi Cupa Romaniei  la Kempo Semicontact, programată pentru 10 februarie la Bucureşti (care nu s-a mai ţinut din cauza condiţiilor meteo).

Tot acum la Tulcea s-a implementat un nou sistem  de coordonare a sportivilor. „În afară de monitoarele pe care se afişază meciurile sportivilor, fiecare antrenor a primit un telefon mobil. Înainte de  fiecare meci pe care trebuia să-l dispute sportivii,  antrenorul  primea mesaj pe telefon locul unde se ţine meciul (suprafaţa de luptă, culoarea şi ora)“, spune Ovidiu Tîrlogeanu.
Sute de sportivi
La competiţie au participat aproximativ 250 de sportivi   din 20 de cluburi din ţară.
Tulcea s-a prezentat cu trei cluburi: Sakura Dojo Tulcea (18 sportivi), Yamato Dojo (8 sportivi) şi Mamamoto Dojo (antrenor Safca Daniel, activează în Jurilovca), cu 18 sportivi.

Click pe poză pentru fotogalerie!

Rezultatele tulcenilor
Din clubul Sakura majoritatea sportivilor au participat la ambele probe, 17 dintre ei obţinand medalii. „Ţin să remarc că am obţinut patru titluri de campioni naţionali:
Malatov Alexandra (la semicontact) şi Stoica Georgel (submission) şi-au reconfirmat titlurile, ei fiind campioni şi anul trecut. Balaban Sorin (locul 1 la semicontact şi 3 la submission) şi Stoica Adrian (locul 2 la submission) au participat pe aceeaşi categorie ( -75 kg ) pe care anul trecut au câştigat locurile 1 şi 2 . Anul acesta s-au înfruntat pe rând cu multiplul campion european şi mondial Pirtea Aurel (locul 1 la aceasta ediţie) care înca este o nucă tare pentru cei doi, chiar dacă au pierdit la limită în faţa lui“, mai spune Tîrlogeanu.
Şase dintre sportivii înscriţi ca debutanţi au avut un comportament foarte bun , patru dintre ei obţinând medalii de bronz.
Sportivii lui Iulian Gheba au obţinut şase medalii dintre care una de aur, prin Holoştencu Stelian. Tot din Tulcea a mai participat şi Pascale Daniel care a obţinut locul întâi la semicontact.
Acest eveniment a fost organizat de clubutile Sakura Dojo Tulcea (preşedinte Tîrlogeanu Ovidiu) şi Yamato Dojo (preşedinte Gheba Iulian), în parteneriat cu Direcţia Judeţeană Pentru Sport  şi Tineret TulceaA contribuit şi Primăria Tulcea, iar competiţi a fost sponsorizată de S.C. Deltacons S.A., S.C. BRODRENE DAHL S.R.L., Hotel Atlantis, Hotel Europolis, Restaurant Scorpion.


Campionat de kempo la Tulcea
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite