GALERIE FOTO Şi-a înjunghiat colegul cu furca în gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Boboc (54 de ani) a ajuns joi dimineaţă în stare gravă la spitalul judeţean de urgenţă Tulcea după ce a fost atacat cu o furcă de colegul lui, Constantin Scripcaru (62 de ani). Cei doi erau îngrijitori de animale la o fermă de pe strada Prislav din municipiu.

Au început să bea încă de la primele ore ale dimineţii. S-au certat, iar la un moment dat Scripcaru a apucat o furcă  şi l-a înjunghiat în gât pe Boboc. Victima a fugit de furia agresorului, iar la aproximativ 100 de metri de locul faptei, s-a refugiat la nişte vecini. Ei sunt cei care au sunat de urgenţă la 112.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Proprietarul fermei spune că plecase de numai zece minute şi că nu se aştepta ca cei doi să ajungă la astfel de gesturi. „Am stat cu ei de dimineaţă, ieşisem de câteva minute când s-a întâmplat.  Ei nu aveau unde să stea, aşa că i-am luat la fermă, aveau grijă de animale“, spune proprietarul.
Poliţia a ajuns la faţa locului pentru a cerceta împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Agresorul a fost prins, urmând ca, în funcţie de încadrarea faptei, să se stabilească ce se va întâmpla cu el.

image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite