GALERIE FOTO Sărbătoarea pomului de Crăciun la Crucea Roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun a poposit la sediul Crucii Roşii
Moş Crăciun a poposit la sediul Crucii Roşii

Moş Crăciun a poposit şi în acest an la Sărbătoarea Pomului de Crăciun organizată în  sediul Crucii Roşii pentru a împărţi daruri familiilor nevoiaşe din municipiul Tulcea.

Peste 250 de persoane (70 de familii) au primit pachete care conţineau alimente de bază, produse igienico-sanitare, dulciuri şi fructe. Beneficiarii sunt bătrâni singuri, cu venituri foarte mici, copii orfani neinstituţionalizaţi, copii proveniţi din familii monoparentale sau abandonaţi de părinţii plecaţi în străinatate, familii cu mulţi copii. Fiecare familie a primit pachete cu acelaşi conţinut, însă în cantităţi diferite, în funcţie de numărul persoanelor din familie, valoarea unui pachet ajungand în medie la 70 de lei.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Anul acesta voluntarii Crucii Roşii au încărcat desaga lui Moş Crăciun cu daruri nu numai pentru nevoiaşii din municipiu, ci şi pentru cei din judeţ. În  momentul de faţă voluntarii impart ajutoare în valoare totală de 58.300 lei în localităţile Grindu, Sarichioi, Mahmudia, Luncaviţa, Slava Cercheză, Topolog, Isaccea, Văcăreni şi Horia“, spune Simona Covaliov, director al Filialei Tulcea a Crucii Roşii România.

Cadouri pentru cei mici
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite