GALERIE FOTO Percheziţie în Sarichioi: Localnic prins cu kilometri de plase de pescuit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţie într-o locuinţă din Sarichioi
Percheziţie într-o locuinţă din Sarichioi

Poliţiştii de frontieră au acţionat pe raza localităţii Sarichioi din judeţul Tulcea, unde, cu acordul procurorului de caz, au efectuat o percheziţie la locuinţa personală a unui bărbat de 35 ani. Aici au găsit mai multe unelte de pescuit interzise de lege, precum şi accesorii utilizate la confecţionarea unor asemenea plase.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament“.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Anchetatorii aveau deja informaţii că la domiciliul bărbatului vor găsi un adevărat „atelier“ de confecţionat unelte de pescuit interzise. Iată ce au găsit poliţiştii de frontieră în locuinţa din Sarichioi: 19 plase de pescuit tip monofilament, 10 plase de pescuit din fir textil, patru setci, în lungime de aproximativ 2.000 metri, 1.699 plute pentru plase, 493 bucăţi plumb, 9 bobine din fir textil în greutate de 2,5 kilograme, codole în lungime de 8.090 metri şi 26 iglite. Toate aceste bunuri, în valoare de 10.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Plasele au fost confiscate
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite