GALERIE FOTO Parteneriat între Colegiul Tehnic Henri Coandă şi un liceu din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul acestei luni la Colegiul Tehnic Henri Coandă din municipiul Tulcea s-au desfăşurat activităţile din cadrul parteneriatului bilateral „Alter Egos”  (Romania-Spania), acţiunea Comenius.

Proiectul se desfăşoară pe durata a doi ani (2011- 2013), iar activităţile s-au derulat în parteneriat cu liceul IES Val Miñor, din localitatea Nigran, Spania.
Scopul proiectului este de a învăţa despre alte culturi si civilizaţii ale Europei, prin intermediul limbii engleze, artei, literaturii, muzicii, utilizând mijloacele foto-video si IT.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Activităţi în cadrul acestui proiect
Elevii au avut parte de un „on road“ workshop: Dobrogea de Nord – călătorie interculturală (Munţii Măcinului, Slava Rusă – mănăstirea Uspenia, Cetatea Argamum, Cetatea Heracleea, Babadag), de workshop-uri în şcoală (Poezie şi dans, Grafitti, Desen, Teatru), dar şi de o excursie în oraşul Sulina.
La final de proiect, tinerii s-au întrecut în arta graffiti-ului (realizat pe un perete al şcolii cu vedere din Orăşelul Copiilor, având tema „Stop discriminării!“), au pus în scenă piesa de teatru „Teens faces album“, au realizat desene cu tema „Stop discriminării!“. De asemenea, elevii au transpus, prin dans, un fragment din „Leceafărul“ lui Eminescu.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite