GALERIE FOTO Părinte, aşa se parchează?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina avea o roată pe trotuar
Maşina avea o roată pe trotuar

Poliţia Locală din cadrul Primăriei Tulcea dă, din nou, dovadă de intransigenţă. Joi după amiază, poliţiştii au blocat roata unui autoturism parcat în faţa Prefecturii. Maşina aparţinea unui preot venit, cel mai probabil, la lucrările Conferinţei preoţeşti organizate la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea.

Poliţiştii tulceni nu au ţinut cont nici de faptul că aveau în faţă un Nissan, dar nici de faptul că în jurul Nissanului se adunaseră mai multe feţe bisericeşti. Maşina cu pricina era parcată neregulamentar. În parcare, dar cu o roată pe trotuar, pesemne din cauza lipsei de spaţiu. Dovadă că, aşa cum se ştia, a greşi e omeneşte. Mai ales într-un oraş sufocat de maşini. Preotul va fi nevoit să scoată din buzunar 50 de lei din buzunar pentru această faptă.

Bicicliştii, interzişi în Iaşi! Vezi cum parchează un posesor de BMW pe pista destinată acestora GALERIE FOTO


Click pe poze pentru fotogalerie!

Au venit la conferinţă
După cum informează site-ul Episcopiei Tulcii, astăzi Prea Sfinţia Sa Visarion Bălţat avea programată o slujbă Te Deum în biserica Sfântul Gheorghe din Tulcea, după care urma să prezideze  în Sala de conferinţe „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Judeţean, lucrările Conferinţei preoţeşti semestriale cu tema „Anul Sfintei Căsătorii” şi la care vor participa preoţi din cele trei protopopiate ale Eparhiei Tulcii. 

Consilierul Gherghişan încalecă propriile hotărâri

Maşina avea o roată pe trotuar

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite