GALERIE FOTO Mesaje pentru pompierii ameninţaţi cu disponibilizarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Col. Florin Başcău prezintă o scurtă istorie a pompierilor tulceni
Col. Florin Başcău prezintă o scurtă istorie a pompierilor tulceni

Astăzi, de ziua lor, pompierii tulceni au ascultat sfaturi de la foşti militari care acum lucrează în viaţa civilă. Vicepreşedintele Ioan Boieru şi viceprimarul Andrian Ampleev au adus în discuţie şi disponibilizările din rândul cadrelor militare.

La evenimentele organizate de ziua pompierilor la Teatrul Jean Bart au participat şefi ai instituţiilor din cadrul Ministerului de Interne, dar şi din conducerea Primăriei şi Consiliului Judeţean. „Atunci când ieşi din armată şi te duci în civilie totul ţi se va părea mai uşor. Şi asta pentru că eşti obişnuit cu rigorile impuse în instituţiile militarizate“, le-a spus pompierilor tulceni vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Ioan Boieru.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Ziua pompierilor a început astăzi cu o defilare cu tehnica de intervenţie şi a continuat în sala mare a Teatrului Jean Bart, acolo unde şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Florin Başcău, a prezentat o scurtă istorie a pompierilor. Tot astăzi patru angajaţi ai ISU Delta au fost înaintaţi în grad.
În foaierul teatrului puteţi vedea o expoziţie cu extrase din arhivele judeţului: date şi imagini din istoria pompierilor tulceni.

Col. Florin Başcău prezintă o scurtă istorie a pompierilor tulceni
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite