GALERIE FOTO Azi se inaugurează drumul care duce la plaja Sulina. Vezi aici cum arăta strada înainte şi după reabilitare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După sumele alocate investiţiei „Amenajare  plajă Sulina“  a fost necesară  modernizarea  drumului de acces din intravilanul oraşului Sulina la acest obiectiv turistic. Este vorba despre strada a II-a, între uzina de  apă potabilă a  oraşului Sulina şi podul peste canalul de centură de  la plaja Sulina,  cuprinzând şi străzile  adiacente drumului.

Drumul este acoperit cu pavele carosabile din beton, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea. „Această soluţie a fost adoptată în primul rând  din considerente dictate de amplasarea drumului într-o zonă strict protejată din punte de vedere al condiţiilor de mediu, traseul drumului ce a făcut obiectul modernizării aflându-se în perimetrul Administraţiei Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării“, spune directorul Nicu Mihai (CJ Tulcea).

Click pe poze pentru fotogalerie!

Indicatoare rutiere
Sulinenii, dar şi turiştii vor avea parte de un drum reabilitat în lungime de 6 kilometri cu trotuarele aferente. În plus, pe acest drum au apărut încă din vară şi marcaje şi indicatoare rutiere. „Pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului rutier au fost executate lucrări de marcaje rutiere longitudinale şi transversale iar în plan vertical au fost montate indicatoare pentru circulaţia rutieră“, mai spune Nicu Mihai.
Lucrarea, în valoare de 7,8 milioane de lei, achitată de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului prin Programul privind reabilitarea, modernizarea sau  asfaltarea drumurilor de interes judeţean si de interes local a fost realizată de Glacial Prod şi Proiectech din Ilfov.


Aşa arăta strada înainte de reabilitare
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite