GALERIE FOTO Localnică din Niculiţel, despre Elena Udrea: „Dacă mor, maică, şi nu mai apuc să o văd?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, ora 12.00, în centrul satului Niculiţel. Peste 30 de grade Celsius. Circulaţie deviată, poliţie, jandarmi şi peste o sută de localnici care stau în soare. Evenimentul: vizita Elenei Udrea în comuna cu câteva mii de locuitori.

Prezenţa Elenei Udrea în „satul vinului“ a adunat oamenii cu mic cu mare în mijlocul comunei. Arşi de soare, localnicii au aşteptat cuminţi să o vadă pe Elena Udrea în carne şi oase. Au suportat bine căldura, cu toate că au fost nevoiţi să aştepte mai bine de o oră pentru a o vedea pe şefa turismului.
Când a coborât din BMW în inima satului toată lumea îşi dădea cu părerea: „Clar, e mai slabă în realitate!“, spune o bătrână care şi-a pierdut întreaga dimineaţă pentru a o vedea pe blonda de la Palatul Victoria. „Şi mai frumoasă“, adaugă o altă bătrână, fără nicio urmă de invidie.

Click pe poze pentru fotogalerie!

În dreptul panourilor pe care se prezentau lucrările realizate prin Ministerul Turismului, două femei de peste 80 de ani stau locului, în speranţa să vadă mai bine cum arată Elena Udrea. O rugăm pe una dintre cele două să facă doi paşi mai în spate, pentru a putea prinde câteva imagini cu tăierea panglicii inaugurale. Una dintre ele se uită fix la noi şi ne spune: „Am peste 80 de ani. Dacă mor, maică, şi nu mai apuc să o văd?“
Prea puţini ştiau, însă, şi motivul pentru care a venit la Niculiţel: „Ceva cu drumurile, am auzit. Cică le-au făcut, dar nu ştiu, că eu nu prea ies din sat“, spune un bătrân de peste 70 de ani.

Sulfina Barbu nu se dezice de portocaliu. Vezi aici de ce Elena Udrea s-a îmbrăcat în galben! FOTO
Udrea salvează caii din Letea. Vezi aici cum!


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite