GALERIE FOTO Localnicii de peste Dunăre, sechestraţi în suburbie. Nava Civitas nu mai poate asigura transportul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza sloiurilor care vin pe Dunăre, nava care asigura transportul între municipiul Tulcea şi suburbia Tudor Vladimirescu nu mai poate efectua acest traseu. Primăria Tulcea a găsit, însă, o soluţie pentru ca tulcenii din suburbie să nu fie sechestraţi peste Dunăre.

Autorităţile locale au contactat încă de luni seara Ministerul Apărării Naţionale pentru a solicita intervenţia unei nave militare rezistente care să poată juca rolul de mijloc de transport între municipiu şi suburbia Tudor Vladimirescu de peste Dunăre.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Am consultat şi oamenii din suburbie şi probabil că vor fi patru curse dus-întors în fiecare zi şi trei în weekend, dacă situaţia nu se va mai îmbunătăţi pe Dunăre. Primăria va trebui să plătească aceste curse, armata nu ne ajută gratuit“, spune viceprimarul Andrian Ampleev. Cursele efectuate de nava militară se vor plia pe necesităţile celor din suburbie, respectiv una dimineaţă, când lumea pleacă la muncă şi la şcoală, una la ora 16.00, când lumea revine de la muncă, şi celelalte două curse intercalate între acestea.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite