GALERIE FOTO Karatiştii tulceni s-au întors cu premii din Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 2 - 7 august 2011 în orasul Aalborg din Danemarca a avut loc Youth Games 2011, un eveniment  dedicat sportiviilor născuţi în perioada 1996 - 1998 care este organizat la fiecare patru ani.

La acest eveniment au participat 1300 de sportivi din 26 de ţări, 32 de oraşe la 16 discipline sportive.
Lotul sportivilor tulceni a fost format din 32 sportivi şi antrenori la disciplinele caiac, dansuri, atletism şi karate si a fost condus de primarul Constantin Hogea.
Echipa de karate a fost formata din Cristian Mocanu, Andrei Turtoi, Andrei Pohariu şi Costin Vişan, conduşi de sensei Nicolaie Pănuţă.
În cele 2 zile de concurs lotul tulcean a obţinut opt medalii: şase de argint şi două de bronz la cele patru probe de concurs kata individual şi echipe, kumite individual şi echipe.
„Micii karateka tulceni au avut un parcurs excepţional, reuşind să învingă la probele de kumite numai prin tehnici de picioare, ei pierzând în faţa adversarilor nu datorită valorilor luptătorilor adverşi, ci pentru că au fost depunctaţi întrucât loveau prea tare adversarul“, spune Nicolaie Pănuţă.
Cel mai bun sportiv al lotului tulcean a fost de departe „piticul“ echipei, Costin Vişan: a câştigat patru medalii: două de argint la echipe kata şi kumite şi două de bronz la individual kata şi kumite.
„Pentru această competitiţie sportivii s-au pregătit timp de o lună şi au fost ajutaţi de doi sportivi seniori: Robert Roman şi Andreea Leonov“, mai spune Pănuţă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite