GALERIE FOTO Întâlnire de lucru în cadrul proiectului Evrica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, în parteneriat cu Fundația Tineri pentru Tineri, desfășoară în perioada 2011-2013 proiectul Evrica, Educație pentru Viață și Responsabilitate  Individuală, prin Programe de Cetățenie Activă.

Marţi, la sediul Inspectoratului Judeţean Şcolar a avut loc o întâlnire cu autorităţile locale, în cadrul căreia au fost prezentate activităţile pe care le realizează voluntarii liceeni care activează în proiect: cursuri în sistem peer education, activităţi în locuri publice (distribuirea de  materiale promoţionale pe linia educaţiei pentru familie), întâlniri periodice ale voluntarilor  cu profesorul coordonator judeţean.

Click pe poză pentru fotogalerie!

La întalnire a participat inspectorul general adjunct, Cornel Chistrugă, dar şi reprezentanţi ai primăriei, ai Direcţiei Judeţene de Tineret, cadre didactice, psihologi, părinţi.
„Prin sistemul peer education, tinerii (care fac aceste cursuri în trei faze)  implementează prin orele de dirigenție sau în cadrul activităților extracurriculare  temele de la cursuri. Ei realizează și  activități  de popularizare a proiectului în afara școlii, în locuri publice: parcuri,  cluburi, discoteci, discută cu tinerii, dar nu numai cu aceștia, probleme  referitoare la sănătatea lor intimă, împart  broșuri, flyere, pliante“, spune Viorica Petre.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite