GALERIE FOTO Info-trip în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociația pentru promovarea turismului Litoral – Delta Dunării a fost prezentă în acest weekend în pensiunile din deltă. Toată ziua de vineri a fost dedicată vizitei în teren, în spațiile de cazare puse la dispoziția turiștilor.

Zeci de reprezentanți ai agențiilor de turism, dar și ai asociației de promovare a turismului au vizitat ieri după amiază pensiunile din zona deltei, de la Uzlina și până la Crișan. Prima vizită de acest tip a fost prinsă în cadrul celei de-a cincea ediții a Târgului de Turism „Bursa Litoral - Delta Dunării 2012“.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Autoritățile au în plan ca, începând de anul viitor, să existe un program „Delta Dunării pentru toți“: „Spre deosebire de litoral, Delta are un specific aparte şi trebuie să găsim cu hotelierii o perioadă a anului reciproc avantajoasă, astfel încât să fie şi ei şi turiştii mulţumiţi. Va fi destul de dificil deoarece în Delta Dunării sezonul turistic nu e acelaşi ca pe litoral, însă am încredere că de anul viitor vom putea promova şi noul program care s-ar putea numi, de ce nu, Delta Dunării pentru toţi”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației de promovare Litoral Delta Dunării.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite