GALERIE FOTO În amintirea lui Henry: Adevăraţii eroi nu pier / Ne vor privi din cer“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii şi prietenii lui Chinonso Ihelewere Henry (21 de ani) sunt şi acum şocaţi de cele întâmplate. Nimeni nu îşi poate explica de ce un băiat de 21 de ani , sportiv, cu un stil de viaţă sănătos, să se prăbuşească la pământ dintr-o dată.


Preşedintele clubului, Haralambie Meregiu, spune că nu îşi poate scoate din minte imaginea lui Henry, care a căzut secerat la pământ.
„De abia intrase pe teren, de câteva minute. Nu a avut instinctul de a îşi amortize căderea cu mâinile. A căzut efectiv secerat. Nu pot să uit sunetul acela scos de căderea lui“, spune Meregiu.

Click pe poză pentru fotogalerie!

Un coleg al lui Henry a realizat o pagină de Facebook pentru fotbalistul nigerian, iar în dreptul stadionului au aşezat un banner, mai multe lumânări, flori şi poze cu tânărul sportiv.

„Adevărații eroi niciodată nu pier / Întotdeauna ne vor privi din cer!“, au scris prietenii pe bannerul amplasat la stadion.

Amintim faptul că duminică după amiază, în jurul orei 12.00, în timpul unui amical jucat la Baloteşti, jucătorul de la FC Delta Tulcea a căzut pe teren. A fost chemat SMURD-ul, care a aplicat manevrele de resuscitare, dar fără effect. La ora 13.07 a fost pronunţat decesul. Primele ipoteze ale cauzei decesului arată înspre un infarct miocardic.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite