GALERIE FOTO De Buna Vestire: Cadouri pentru bolnavii de la leprozeria din Tichileşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În vizită la leprozeria din Tichileşti (foto: Fundaţia „Din suflet pentru suflet“)
În vizită la leprozeria din Tichileşti (foto: Fundaţia „Din suflet pentru suflet“)

Este al cincilea an în care de Sărbătoarea Bunei Vestiri, Fundaţia „Din suflet pentru suflet“ ajunge la letrozeria din Tichileşti. Reprezentanţii fundaţiei au oferit bolnavilor, dar și personalului medical care îi îngrijește, pachete cu alimente de primă necesitate, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, medicamente.

Ștefan Florescu, preşedintele fundaţiei, a participat alături de aceștia la slujba religioasă, oficiată în mica biserică din incinta Spitalului Tichilești.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Este cel de-al cincilea an, când, la praznicul unor mari sărbători creştine, le sunt alături. Ei trăiesc împreună ca o mare familie, însă au nevoie de ajutorul nostru, pentru a nu se simţi abandonaţi şi marginalizaţi. Sunt oameni cu spirit, harnici, care, deși suferinzi și având o vârstă, muncesc pentru a-şi asigura hrana. Au propriile gospodării, grădini de zarzavat și, mai presus de orice, au puterea de a depăna zâmbind, amintiri dintr-o lume uitată, despre care unii dintre noi au auzit doar povestindu-se. Pentru că majoritatea sunt singuri pe lume, nemaiavând rude sau prieteni, i-am inclus în marea familie «Din suflet pentru suflet» și mă voi preocupa și de acum înainte de situația lor”, a declarat Ştefan Florescu.


În vizită la leprozeria din Tichileşti (foto: Fundaţia „Din suflet pentru suflet“)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite