GALERIE FOTO Cum a reuşit „televiziunea“ on-line a primăriei să-l scoată din cadru pe Horia Teodorescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură foto de pe camera primăriei
Captură foto de pe camera primăriei

La momentul de faţă tulcenii au acces neîngrădit la imaginile surpinse de patru dintre camere de luat vederi din municipiul Tulcea: în Piaţa Civică, pe faleza, la intersecţia de la Pelican, respectiv la sensul giratoriu de la Jean Bart.

Dezbatere pe Facebook în legătură cu imaginea de mai sus: Ce să fie în neregulă cu această captură foto preluată de pe una dintre cele patru camere de luat vederi ale primăriei? În spatele stemei se află nimic altceva decât un afiş electoral al USL, în care apare contracandidatul Horia Teodorescu.
Dacă vă uitaţi la celalalte trei camere, veţi observa că stema este peste tot în colţul dreapta sus, numai pe camera de la Jean Bart stema este puţin mai jos, cât să acopere faţa contracandidatului. Cel mai probabil este o coincidenţă. Nefericită pentru opoziţia locală. 

Click pe poze pentru fotogalerie!

Aşa explică şi Daniel Pohariu situaţia creată. „Nu a făcut nimeni nimic intenţionat. Proabil din greşeală a ajuns acea stemă peste afişul candidatului. Nici nu ştiam de situaţia aceasta“, a declarat azi şeful Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului Tulcea.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.

Captură foto
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite